yaslı

Yaşlılara saygı haftası münasebetiyle Belediye Başkanımız Bayram Öztürk hastaları ve yaşlıları ziyaret etti.

Belediye Başkanı Öztürk Taşova Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Haftanın önemine dikkat çeken ÖZTÜRK sözlerine şöyle devam etti. “Yaşlılara sahip çıkan toplumlar geçmiş ve gelecek arasındaki köprüyü sağlamlaştırarak yeni bir medeniyet oluşturabilecek toplumlardır. Ülkesine ve milletine ömrünü vakfetmiş olan yaşlılarımıza sahip çıkmak ve onların dertleriyle hemhal olmak bize düşen en öncelikli vazifelerden biridir. Kaldı ki Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim de “Eğer ikisinden birisi veya her ikisi senin yanında yaşlanırlarsa onlara “öf” deme, onları azarlama, onlara yumuşak ve güzel söz söyle” denmektedir. O halde yaşlılarımıza sahip çıkmak aynı zamanda dini bir vecibedir.

Bu duygularla tüm büyüklerimizin yaşlılara saygı haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum,”   dedi.

Bayram ÖZTÜRK
Belediye Başkanı