11939152_10207550564752343_961459742_o

Belediye Başkanımız Sn; Bayram ÖZTÜRK , yerinde incelediği Meydan çalışmalarıyla  ilgili  bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Sn; Bayram ÖZTÜRK;
“Meydanlar şehirlerin birer aynası, kimliği ve insanlarının kendilerini ifade edebildikleri ortak kullanım alanlarıdır”

“Modern şehirciliğin merkezi konumunda olan meydanlar, çevresinde yapılaşmaya başlayan eserlerle şehirleri, şehirler ise insanlarıyla bütünleşerek şehir kültürünü oluştururlar. İlçemiz 1944 yılında kurulurken Mimar Rasim Bey tarafından ilçe meydanı olarak düşünülen alan 1986 yılında iki katlı belediye pasajı olarak, 2008 yılında pasaj yıkılarak bu alan yeniden meydana dönüştürülmüştü. Belediye olarak yeniden projelendirilerek meydan düzenleme çalışmalarına başladık. Düzenleme yapılan meydanımızda yeni nesil ağaçlar, şelaleli süs havuzu ve diğer görsellikleri ile yeni bir görsellik alacak Meydanımızın  ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.