img_7997-1-1

İtfaiyecilik mesleğinin en riskli ve en stresli meslekler grubu içerisinde yer aldığını belirten Belediye Başkanımız Bayram Öztürk , “Yangın ve kurtarma çalışmalarında, gece-gündüz demeden, canla-başla fedakâr bir şekilde görev yapan İtfaiye Teşkilatımıza; göstermiş oldukları olağanüstü gayretlerinden dolayı takdir ve teşekkürlerimi ifade ediyorum.”dedi.

3 Ekim 2016  Pazartesi günü ilçemizde ilk  defa kutlanan itfaiye haftasında  İffaiye Amiri ve  itfaiye erlerini Belediye Başkanımız Bayram Öztürk makamında kabul etti. Günün anlamı ile ilgili olarak çiçek takdim eden itfaiye çalışanlarına teşekkür eden Belediye Başkanımız Bayram Öztürk , “İtfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan zor ve meşakkatli bir meslektir. Tüm risklere rağmen kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye çalışanlarımız başkalarına yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, gerekirse canları pahasına görevlerini yerine getiriyor. itfaiye teşkilatımızın altyapısı, donanımı ve organizasyonu  için çalışmalarımız sürüyor.Yeni itfaiye araçları ile filomuzu güçlendirdik. “Kaza Kırım”  teknik donanım araçlarını aldık.Bu araçları monte edecek aracıda temin edeceğiz.Bildiğiniz gibi ilçemiz içerisinden D 100 karayolu geçiyor.Acil ihtiyaç olan kaza kırım araç ve gereçlerini temin ettik ,İnşallah  bu aracı kullanacak ekibin özel eğitimini de tamamlayarak  hizmete sunacağız. İtfaiye teşkilatımızın her türlü afet ve tehlikeye karşı çalışmalarını destekliyor.dedi.

img_7987-1-1 img_7989-1 img_7992-2-1 img_7995-1