12342514_1498305363797568_7477179388725618735_n

Belediye Başkanımız Bayram Öztürk 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj yayımladı.

Engelli olmak asla utanılacak ya da saklanacak bir şey değil. Çünkü hepimizin herkesin bir anda engelli vatandaş olma ihtimali var. Bugün engelli vatandaşların sorunlarına kafa yormaz, ilgilenmezsek, yarın çok pişman olabiliriz. Yolda yürürken size çarpan bir araba, yemek yaparken gözlerinize sıçrayacak kızgın yağ, ilerleyen yaşınızla birlikte duymaz hale gelen kulaklarınız bir anda sizi engelli vatandaşların arasına katabilir! 3 Aralık Dünya Engelliler Günü düşünmeniz için iyi bir fırsat.

“Ülkemizde yaşayan insanların azımsanamayacak kadar bir bölümü engelli vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak, kendilerine yetebilen bireyler olarak hayatlarını sürdürmek için gerekli olan her desteği sağlamak “Sosyal Devlet” olmanın önemli bir gereği olduğu kadar Belediye olarak, insan olmanın gereği olarak bizim de temel hedefimizdir.

Engellilerimizin toplumsal hayata katılmalarını, daha iyi yaşam standartlarına kavuşabilmelerini, Engelli vatandaşlarımızın da aramızda olacağı engelsiz bir dünya ile bu konudaki bilinç ve hassasiyetin daha da artması ümidiyle, tüm özürlü vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Gününü kutlar, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutlulukla beraber; nice Engelsiz Yaşamlar Dilerim.”

Bayram ÖZTÜRK
Belediye Başkanı