tasova-belediyesi-amasya-bir-araya-geldi

 

TAŞOVA BELEDİYESİNİN STK’LARLA BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Taşova Belediye Başkanımız Bayram ÖZTÜRK’ün belediyeciliğin en önemli ve halka açılan kapısı olarak gördüğü STK’larla buluşmalar kapsamında 14/01/2017 Cumartesi günü Belediye meclis üyeleri ile birlikte Amasya Pirler parkında, Amasya – Taşova’lılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim KURT, yönetim kurulu ve üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldiler.

Dernek başkanı İbrahim kurt “nazik davetimize icabet eden Taşova Belediye Başkanı Bayram ÖZTÜRK, Ak Parti İlçe Başkanı Tekin SOBACI, Belediye Meclis üyeleri ve diğer katılımcılara teşekkür ederek dernek olarak Taşova’mızın Amasya’daki önemli bir sivil toplum kuruluşuyuz. Her zaman Taşova’mız için Taşova’lı hemşerilerimizle dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz. Üzerimize düşen her ne görev olursa seve seve yapmaya hazırız.” Diyerek katılımcılara tekrar teşekkür etti.

Belediye başkanımız Bayram ÖZTÜRK, “göreve geldiğimiz günden bu güne Taşova için hizmet üretmeye çalışıyoruz. Bir taraftan ilçemizdeki STK’larla olduğu gibi ilçemiz dışındaki STK’larla da buluşmalara, fikirlerini, görüşlerini almaya gayret ediyoruz. Ramazan ayında Ankara’daki hemşerilerimizle bir araya geldik. Bu gün burada Taşova’lılar Yardımlaşma, Dayanışma Derneğiyle bir aradayız. Nazik davetiniz için başta İbrahim KURT’a, yöneticilerimize, üyelerimize Amasya’da görev yapan değerli hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Durmuyoruz hizmetlerimize devam ediyoruz. Sizlerin fikirlerini önemsiyoruz. Bundan sonra da bu şekilde çalışmalarımız sürecek. İnşallah istanbul’daki STK’larımızla da yakında bir araya geleceğiz. Hepinize tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” dedi.

Katılımcıların görüşlerini, düşüncelerini paylaştıkları toplantıya, Cavit ÜSTÜN, Recep DOĞAN, Emsal CENİK, Hüseyin GÜNEŞ, İbrahim MALKOÇ, İbrahim DALKIRAN, Ragıp KURT, Deylemi GENCEL, Sebahattin ÜSTÜN, Fatih ÖRMEKAYA, Osman HİCİN, Orhan BOL, İbrahim DİKDERE, İbrahim GÜRER, Salim AKBAŞ, Halil EVLİ ve birçok dernek üyesi ve belediyemiz meclis üyeleri katıldılar.

tasova-belediyesi-amasya-bir-araya-geldi-4 tasova-belediyesi-amasya-bir-araya-geldi-5 tasova-belediyesi-amasya-bir-araya-geldi-3 tasova-belediyesi-amasya-bir-araya-geldi-2