m_belediye-baskani-ozturk-ten-hayirli-olsun-ziyareti

Belediye Başkanı Öztürk’ten Hayırlı Olsun Ziyareti

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk beraberinde  AK Parti ilçe başkanı Tekin Sobacı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  görevlerine yeni başlayan Milli Eğitim Şube Müdürlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Belediye Başkanı Öztürk ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “İlçemiz Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan kıymetli hocalarımıza öncelikle hoş geldiniz diyor yeni görevlerinde başarılar temenni ediyorum. Eğitim camiasından gelen bir kişi olarak sayın hocalarımızın eğitim öğretim açısından Taşova’mıza katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Biz de Belediye olarak eğitim öğretim kalitesinin yükselmesi için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Yeni şube müdürleri Ahmet Ergün ve Hamit Yıldırım “Belediye Başkanı ve Ak Parti İlçe Başkanı ve yöneticilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Belediye Başkanının bir eğitimci olması bizi ayrıca memnun etti inşallah birlikte faydalı çalışmalar yaparız” dediler.