atatürk bulvarı

Belediyemiz park ve bahçeler ekiplerince, Atatürk Bulvarının yol ve kaldırımlarının yenilenmesi, aydınlatma direklerinin orta refüje alınması, MOBESE yer altı hatlarının tesisatlarının tamamlanması ile orta refüj ağaçlandırma çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanımız Bayram Öztürk: “Geçen yıl başlanıp bitirilen, yepyeni görünüme kavuşan, yol, kaldırım ve araç park yerleri ile halkımızın hizmetine sunulan Atatürk Bulvarının, şimdide alt yapıdaki çalışmaları tamamlanan orta refüjde peyzaj çalışmalarımız başlamış bulunuyor. Sadece bulvar üzerindeki bu alana 100’ün üzerinde ağaç dikimi gerçekleştiriyoruz. Proje kapsamında yapılan bu ağaçlandırma ve refüj düzenlemelerimiz yepyeni ve yeşil görünümüyle çok yakında halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bununla beraber  D100 karayolu üzerindeki refüj ve adalar ile Sanayi Mahallesi giriş güzergahında da 2500’e yakın çeşitli ağaç ve bitki dikimi çalışmalarımız sürüyor. Söz verdiğimiz gibi halkımıza yemyeşil, doğal güzellikleri yansıtacak görsellikte Taşova sunmaya ve bu yolda çalışmalara devam ediyoruz. Yine Atatürk Bulvarı üzerinde tretuvarlara ağaç dikimi çalışmalarımız İmam Hatip Lisesi önüne kadar devam edecek, aynı şeklide Doğu Mahallesi ve Tepe Mahallesi parklarında da düzenleme çalışmalarımız başlamış bulunmaktadır. Emeği geçen, bu güzelliklerin ortaya çıkmasında katkısı olan tüm çalışanlarımıza, yeşilin korunması ve kollanmasında duyarlılık sahibi tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.