Hayati İNANÇ ile “Can Veren Pervaneler” programına büyük ilgi

Bugün saat 13.30’da Taşova Müftülük Konferans Salonu’nda Türkiye Gençlik Vakfı Taşova Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen konferansta Taşova’lı vatandaşlarımızla buluşan Yazar, Şair ve Hukukçu Hayati İNANÇ, kendisini dinlemek için salonu tıklım tıklım dolduran kalabalığa muhteşem bir konferans verdi. Konferansın ardından Belediye Başkan yardımcımız Kadir AYDOĞAN değerli hocamıza ilçemizin anısına tablo taktim etti.

Divan edebiyatını en güzel terennüm eden, binlerce şiiri ezbere bilen ve tok sesiyle okuyan, hikâye ve nükteleriyle, aynı zamanda ders niteliğinde anlatımıyla ülkemizin bir kazancı olan mümtaz kişiliği Yazar, Şair ve Hukukçu Hayati İNANÇ Beyi Taşova’ya getiren TÜGVA Taşova Temsilciliğine teşekkür ediyoruz.