Belediye Başkanımız Bayram ÖZTÜRK,  Ak Parti İlçe Başkanı Tekin SOBACI, Belediye yetkilileri, BOTAŞ Samsun Bölge Baş Mühendisi Mustafa BABUL, AKSA/TAMDAŞ Amasya Bölge Müdürü Mustafa KARABACAK, BOTAŞ kamulaştırma sorumlusu Süleyman ÜSTÜNSALİH  ve teknik ekibin hazır bulunduğu heyet, ilçemiz Boğatamı mevkiinde incelemeler yaptı.

Doğalgaz çalışmalarının ilk ve en önemli aşaması olan ilçemizdeki RMSA doğalgaz dağıtım yeri belirlendi.

Belediye Başkanı Bayram ÖZTÜRK, “belirlenen yer ile ilgili yetkililer gerekli teknik çalışmaları yapacaklar. İnşaallah bir aksilik olmazsa kısa zaman içerisinde gerekli sözleşmeler yapılacak ve  halkımızın özlemle beklediği, hayatımızı önemli ölçüde kolaylaştıracak, çevre ve hava kirliliğini ortadan kaldıracak doğalgaz çalışmaları başlamış olacaktır. Emeği geçen tüm yetkililere şimdiden şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

20150311_124058

20150311_103142 20150311_104123