Taziye       Belediye Başkanımız Sn; Bayram ÖZTÜRK bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından Muş’un Malazgirt ilçesinde uğradığı saldırı sonucu şehit olan Hemşehrimiz Binbaşı Arslan Kulaksız için taziye mesajı yayımladı.
Belediye Başkanımız Sn; Bayram ÖZTÜRK;
“Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, 27 Temmuz 2015 günü, saat 19.20’de, Muş / Malazgirt İlçe Merkezinde, Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız ve eşinin bulunduğu özel araca silahlı saldırıda bulunulmuştur. Meydana gelen silahlı saldırıda ağır şekilde yaralanan Hemşehrimiz Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, kaldırıldığı Malazgirt Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, aynı gün saat 22.30’da şehit olmuştur. Adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, Memleketimize ve Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyor, saldırıda yaralanan eşine de acil şifalar temenni ediyoruz.”

Bayram ÖZTÜRK