amasyasehi1t

Belediye Başkanımız Sn; Bayram ÖZTÜRK bölücü terör örgütü mensupları tarafından Diyarbakır’da teröristlerce düzenlenen hain saldırı sonrası şehit olan hemşehrilerimiz Piyade Er Recep BODUR, Piyade Er Mustafa BİLGİLİ ve yine Ankara’ daki patlamada şehit düşen Havacı Kıd. Bşç. Reçep GÜLEN, Astsubay Bşç. Ertan AKGÜL için taziye mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Sn; Bayram ÖZTÜRK;
“Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, 17 Şubat 2016 Çarşamba günü ve
18 Şubat 2016 Perşembe günü, Diyarbakır’da ve Ankara’da PKK’lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı askeri konvoy geçişleri sırasında patlatması sonucu 4 hemşehrimiz şehit olmuştur. Meydana gelen saldırıda Amasyalı hemşehrilerimiz Diyarbakır’daki saldırıda Piyade Er Recep BODUR ve Piyade Er Mustafa BİLGİLİ Şehit Düşmüş, Ankara’daki saldırıda ise Havacı Kıd. Bşç. Reçep GÜLEN, Astsubay Bşç. Ertan AKGÜL hemşehrilerimiz şehit düşmüştür . Adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıları şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, Memleketimize ve Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyor, saldırılarda yaralanan diğer askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum.”

Bayram ÖZTÜRK