12938331_1533725530255551_1038330594368784687_n

Belediye Başkanımız Bayram Öztürk, Anadolu Ajansı’nın 97.Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“Anadolu Ajansı ülkemizin köklü, güvenilir ve öncü haber kuruluşudur diyen Belediye Başkanımız Sayın Bayram Öztürk
“Anadolu Ajansı’nın bir asra yaklaşan ömrüyle Türkiye’nin olduğu kadar dünyanın da sayılı ve etkili haber ajansları arasında yer aldığını anımsatan Belediye Başkanımız sayın Bayram Öztürk, 6 Nisan 1920’de, Ankara’da kurulan Ajansı’nın, o günden beri Türk milletinin sesi, gözü ve kulağı olduğunu vurguladı. Anadolu Ajansı’nın bugün dünyanın önemli bütün merkezlerinde temsilcilikleri bulunduğunu, yurt içinde ise ilçelere varıncaya kadar yaygın bir haber ağına sahip olduğunu anlatan Öztürk ” Anadolu Ajansı ciddi ve güvenilir haberciliğin adresi olarak varlığını geliştirerek bugünkü etkili seviyesine ulaştı. Şu anda beş dilde Türkiye, dünya, politika, ekonomi, yaşam, eğitim, bilim teknoloji, sağlık-kültür, sanat ve spor haberlerinin yanı sıra özel, kurumsal ve şirket haberleri de yayınlayan Anadolu Ajansı, son yıllarda Orta Doğu ülkelerine de açılması memnuniyet yarattı.
Bu vesileyle Anadolu Ajansı’nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.