Belediye Başkanımız Bayram Öztürk çağrı yaptı! Tüm Hemşehrilerimizden Destek Yağdı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısıyla tüm Türkiye’de vatandaşlar balkona çıkarak sağlık çalışanlarına alışlarla desteklerken bu çağrıya Belediye Başkanımız Bayram Öztürk’te destek verdi.

İlçemizde, vatandaşlar koronavirüs salgını nedeniyle özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarını evlerinin balkonuna çıkarak alkışladı.

Belediye Başkanımız Bayram Öztürk, sosyal medyadan yaptığı çağrı üzerine ilçedeki tüm vatandaşlar, Polis Memurları, esnaflar balkonlara ve sokağa çıkarak sağlık çalışanlarını ‘ 1 dakika boyunca’ alkışladı.

Belediye Başkanımız Bayram Öztürk’ün, Belediyemizin hesabından yaptığı, ” Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca tarafından başlatılan saat 9’da akşam saat 9’da balkonlardan 1 dakika sağlık çalışanlarını destekliyoruz çağrısına bizlerde destek olmak amacıyla bende Taşovalı Hemşehrilerimden Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan bu çalışmaya destek olmaya her akşam saat 9’da yani saat 21.00’de bütün vatandaşlarımızı 1 dakikalık sağlık çalışanlarımızı alkışlama kampanyasına destek olmaya davet ediyorum.” açıklamasının ardından, ilçedeki vatandaşlar saat 21.00’de evlerinin balkonlarına çıktı.

Belediye Başkanımız Bayram Öztürk yaptığı çağrının ardından kendisi ve ailesi, tüm Taşova’daki Hemşehrilerimiz, Polis Memurları, esnaflar balkona ve sokağa çıkarak , haftalardır koronavirüs salgını nedeniyle özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarını ‘1 dakika boyunca’ alkışladı.

Mahaller aralarında uzun süre alkış sesi yankılandı.