Sayın Valimiz Dr. Osman Varol ile eşi Funda Varol, yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Taşova ilçemizde kadınlarımız onuruna düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Programda kadının varoluşun temel taşlarından birisi olduğunu ifade eden Vali Varol, bir toplumun güçlü olabilmesinin ancak o toplumdaki kadınların mutlu ve güçlü olmasıyla mümkün olabileceğine işaret etti.

“Bizim kültürümüzde kadın anadır, atadır, yoldaşımız, kutsalımızdır. Türk Milleti Türk kadınının gayretleri ve destekleri ile güçlü duruşuna ve yükselişine devam edecektir.” ifadelerine yer veren Vali Varol ayrıca tüm kadınlarımızın yaklaşan dünya kadınlar gününü tebrik etti.

Programda Taşova Kaymakamı Mustafa Berk Çelik, Taşova Belediye Başkanımız Bayram Öztürk ve eşleri de yer aldı.