Belediye Başkanımız Bayram ÖZTÜRK’ ün Anneler Günü Mesajı.

Ailenin temel direği olan anneler, yetiştirdikleri sağduyulu, sağlıklı, ilkeli ve öz güvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelini oluştururlar. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da duyumsatmaktır. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini benimsemek, hepimize düşen en büyük sorumluluktur.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin ve yüreği evlat acısıyla dolu olan tüm şehit annelerinin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyor Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum.

Bayram ÖZTÜRK