mevlit kandili

Belediye Başkanımız Bayram ÖZTÜRK’ ün “Mevlid Kandili” Kutlama Mesajı.

Kainatın şereflendiği gün olarak telakki edilen Mevlid Kandili’ nin, insanlığın da kurtuluşuna açılan bir kapıdır.
İnsanlık alemine bir kurtuluş müjdesi olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in doğum günü olan Mevlid Kandili milletimizin ve İslam aleminin en önemli günlerindendir.
Peygamber Efendimizin rehberliğinde insanlar aydınlanmaya başlamış, örnek hayat çizgisi ise tüm insanlığa rehber olmuştur. Hayatımıza yön veren merhametini, adaletini, sabrını ve cömertliğini; hülasa insanlığa ve topluma sunduğu tüm değerleri anlamamız ve yaşamamız gerekiyor.
Mevlid Kandili’nin Peygamberimizi daha iyi tanımaya ve anlamaya vesile olmasını diler; tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ederim.

Bayram ÖZTÜRK