Belediyemizin Ramazan Hazırlıkları ve Etkinlik Programı Tamam

Belediyemizin mübarek Ramazan ayı boyunca halkımızın rahat ve huzurlu bir şekilde oruçlarını tutabilmeleri diğer ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hazırlıklar tamamlandı.
Belediye başkanımız Bayram Öztürk:
“Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında İftar topu, sahur davulcuları bu ay boyunca hizmet verecek, ayrıca her yıl olduğu gibi, “7 mahallede 7 iftar- Konu Komşu İftardayız.” Adı altında tüm mahallelerimizde İftar programları düzenleyerek, mahalleli hemşehrilerimizle iftar açacağız. İftarlarımıza hastalık yaşlılık gibi nedenlerle katılamayan hemşerilerimizin evlerine ramazan ayı boyunca “iftarda sizinleyiz” diyoruz ve sıcak yemek servisi yapıyoruz. Bunun dışında da Tasavvuf musikisi sunumu, Şehit aileleri ve gazilerimizle ve çeşitli hizmet kesimleri ile iftar programlarımız olacak. Bu vesileyle tüm halkımızın Ramazan ayına tebrik ediyor, bu ayda yapacakları ibadetlerin kabul olmasını diliyorum” dedi.