“BİR EL DE SEN UZAT”

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremin ardından tüm Türkiye’den olduğu gibi Taşova’dan da Elazığ’a yardım eli uzatıldı.

Elazığ merkezli deprem bölgesine gönderilmek üzere Kızılay tarafından ilimizde başlatılan yardım kampanyasına destek olmak amacıyla yardım yapmak isteyenler için Belediyemiz personelince kurduğumuz ekiplerimiz merkez binada vatandaşlarımız getirdiği yardımları kabul ettiler.

Belediye Başkanımız Bayram Öztürk, “Gün dayanışma günü. Elazığ’da deprem bölgesine gıda kolileri ve ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımlarımızı hazırlayıp Amasya’da Kızılay’a teslim etmek üzere yola çıkıyoruz. Rabbim hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar versin. Taşova Belediyesi olarak da bölgeye yardım elimizi uzatacağız. Yardım eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. ” Diye konuştu.