İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

İlçedeki kutlamalar, ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve ardından saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Kutlama alanında devam eden etkinlikler kapsamında Belediye Başkanımız, İlçe Kaymakamımız ve Cumhuriyet Başsavcımız öğrencilerin bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer

“23 Nisan Türk Milletinin emperyalist devletlerin her türlü baskı,zulüm ve işgaline karşı,büyük devlet adamı ,devletimizin kurucusu Atatürk’ün önderliğinde milli egemenliğimizin hakim kılındığı gündür.Milli varlığımızı yüceltme azim,karar ve heyecanını yüreğimizde duyduğumuz gündür”dedi.

Program şiirlerin okunması,halk oyunları ve gösteriler ile sona erdi.