11292010_10207152619523961_76334827_n

Belediyemiz tarafından Sanayi mahallesinde düzenlenen iftar programına AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı, Sanayi Mahalle muhtarı Mahir UÇAR, belediye meclis üyeleri ve mahalle halkı katıldı.

Belediye Başkanımız Sn, Bayram ÖZTÜRK:“Belediye olarak bu sene farklı bir uygulama yaptık. Taşova’da daha önceki yıllarda iftar çadırı kurulurken biz bu iftar çadırını kaldırarak mahalle iftarları yapma kararı aldık. Vatandaşları ayağımıza çağırmayalım da biz vatandaşın ayağına gidelim dedik ve ilk defa Tepe mahallemizde ilk mahalle iftarımızı düzenledik.”

Ramazan ayı vesilesi ile küskünlüklerimizi kırgınlıklarımızı bir kenara bırakalım birlik ve beraberlik içinde olalım diyerek iftar programına katılan Sanayi Mahallesi halkına Teşekkür etti.