IMG_1813

Taşova Yatılı Bölge Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol Takımı 13-16 Mart 2015 tarihleri arasında İlde yapılan Yıldız Erkekler müsabakalarında İl birinciliği elde etti.İlimizi bölge müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.Okul Müdürü Salih Zeki GÜLTEKİN, Beden Eğitimi Öğretmeni Sercan ŞENEL takım halinde Belediye Başkanı Bayram ÖZTÜRK’ü makamında ziyaret ettiler.Sporcular başarılarından dolayı ödüllendirildiler. Belediye Başkanı Bayram ÖZTÜRK “Süper ligte mücadele eden hentbol takımımız Taşovamızın spor kültürüne, eğitimine ve ekonomisine heyacan kattı. Takımımız başarılı sonuçlar almakta. Bizde belediye olarak başarılarının kalıcı olması ve artarak devam etmesi için imkanlarımız ölçüsünde destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz.Aynı şekilde Yatılı Bölge Ortaokulumuzun başarısı da bizi ayrıca mutlu etti.Burada yetişecek sporcularımız Süper Ligteki takımımızın da alt yapısını oluşturacak ve katkı sağlayacaktır.Emeği gecen tüm idareci ve antrönerlerini tebrik ediyor, sporcularımıza bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.