Temizlik yol yapım ve onarım çalışmalarına hız verildi.

İş-Kur Toplum Yararına Proje (TYP) kapsamında belediyemiz bünyesinde görevlendirilen  70 işçinin işe başlamasının ardından yapılan görev dağılımı ile temizlik ve yol yapım onarım çalışmalarına hız verildi.

Bununla beraber temizlik ve çöp toplama işçileri de gündüz saatlerine alındı.

Hizmetin daha kaliteli, verimli yürütülmesi ve denetimin daha sağlıklı olması için alınan bu kararla, halkımıza daha iyi hizmet sunulması amaçlanmaktadır.

Nihat YILDIRIM parkı yenileniyor

İller Bankası ve Çevre Şehircilik Bakanlığı projesi ile Nihat YILDIRIM parkı yeniden yapılıyor.

5000 metrekare olarak planlanan ve yapılacak olan park, kısa zamanda tamamlanacak olup halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Taşova Şehir girişindeki Köprü Korkulukları ve Yaya Geçidi yenileniyor.

Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü nezdindeki  girişimler sonucu şehir girişindeki köprü korkulukları ve yaya yolu yenileme çalışmaları başladı. Kısa zaman içerisinde yapımı tamamlanacak olan yaya yolu halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Temizlik yol yapım ve onarım çalışmalarına hız verildi.

Bununla beraber temizlik ve çöp toplama işçileri de gündüz saatlerine alındı.

Nihat YILDIRIM parkı yenileniyor

Taşova Şehir girişindeki Köprü Korkulukları ve Yaya Geçidi yenileniyor.