Çevre yolu açılışı nedeniyle ilimizde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU, açılışın ardından ilçemizi ziyaret etti.Valimiz Sayın Mustafa MASATLI, Milletvekillerimiz Sayın M.Levent KARAHOCAGİL, Sayın Hasan ÇİLEZ ve İl Başkanımız Sayın Akif KESMEKAYA ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, ilçemizle ilgili bilgiler verdik. Ulaştırma ve özellikle daha önceden projesi hazırlanıp sunulmuş olan Sanayi Köprüsü hakkında yerinde bilgilendirme yaptık. Ardından merhum M.Asım GÜLTEKİN’in ailesine ve babası vefat etmiş olan İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet ÖZ’e taziye ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Sayın Bakanımıza ilçemiz adına teşekkür ediyoruz.