4263150

Belediyemizin bu yıl uygulamaya koyduğu yedi mahallede yedi iftar programları devam ediyor.

Tepe mahallesi ve Sanayi mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz mahalle iftarlarımız Yeni Mahalle ve Doğu Mahallesi iftarları takip etti.

Yeni mahalle iftarı Özkan Ağış İlkokulu bahçesinde düzenlenirken Doğu Mahallesi iftarı ise  Karanfil sokakta gerçekleştirdik.

İftar programımıza geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum diyen Belediye Başkanımız sn; Bayram Öztürk

“Sizleri kuracağımız iftar çadırlarına getirmek yerine bizler sizlerin ayağına gelerek birlikte aynı sofrada Oruçlarımızı açmak istedik. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ediyorum bu sizin güzelliğinizdir muhabbetinizdir.

Bizler sizlerle mümkün olduğunca sizlerle beraber olmaya  ayağınıza gelmeye  dertlerinizi dinlemeye gayret ediyoruz.Yapacağımız hizmetlerle yapacağımız sosyal belediyecilikle  sizleri en güzel şekilde Taşova’da yaşatmayı arzuluyoruz”dedi.